تبلیغات X

امارگیر وبلاگامارگیر سایتتقویم و ساعت

مشاهده آمار وبسایت
تلویزیون سامسونگ
خودرو بر
حفاظ شاخ گوزنی
آتلیه بارداری
آموزشگاه عکاسی
اخذ ویزا از اوج درنا
وکیل در کرج
مشاوره حقوقی
دمنوش کرن بری
خدمات پرداخت ارزی
دانلود نمونه پروپوزال
پشتیبانی سایت وردپرس
دمنوش بوقناق
درج آگهی رایگان
فروشگاه های اینترنتی
hp6420 اپیلاتور فیلیپس مدل
خرید اتو مو
ادکلن ساندرا مردانه
بل جاردین
ادکلن شیخ 70
ادکلن نانسی صورتی
خريد ژل ابرو
کریولاین
ادکلن ایفوریا
خرید قیچی
فروشگاه آنلاین
ادکلن جگوار آبی
جگوار آبی
ادکلن دیزل
ادکلن 212 طلایی
ریمل اترنتی
خرید ادکلن لالیک
کرم پودر مک
نایت ویش
lv9 ماشین ریش تراش پاناسونیک
سهام حامی
آترین بلاگ
بلاگ
اخذ رتبه
طراحی سایت آمل
خرید آپارتمان در اندیشه
خودروبر
قیمت آیفون
تعمیر گیربکس اتوماتیک
دستگاه تولید فیلتر هوا
وبلاگ رایگان راه اندازی کسب و کار اینترنتی
buy bitfury asic
buy grn1 miner
خرید دستگاه ماینر
ترمووود




تبلیغات X




آشپزی

آشپزی از اینجا تا آنجا با عذرا

Cooking from here to there with Azra

آشپزی

<-PostAuthor->
آشپزی از اینجا تا آنجا با عذرا Cooking from here to there with Azra

آشپزی

کوفته









مواد لازم :


گوشت چرخ کرده : 250 گرم


لپه :یک پیمانه


برنج : یک پیمانه


پیاز : 3عدد بزرگ ، خرد شده


سیر : 4 حبه ، خرد شده


تخم مرغ : 3 عدد


آلو : برای هر کوفته 2 عدد


سبزیجات معطر : 1 پیمانه خرد شده ( مثل نعنا- شوید- گشنیز- جعفری و ....)


آرد نخود : نصف پیمانه


نمک ، فلفل ، زرد چوبه و رنجبیل بمیزان لازم


رب : 3 قاشق غذاخوری


روغن مقداری


زعفران حل شده



طرز تهیه :



لپه را با کمی آب و نمک میپزیم و اواخر پخت برنج را اضافه کرده ، حرارت را کم میکنیم تا برنج هم پخته و آب برنج خشک شود .








پیاز را و سیر را کمی تفت داده تا طلایی شود . حدود دوسوم از پیاز داغ را بدون روغن داخل خمیر کوفته و یک سوم را با روغن داخل سس میریزیم .

آلو ها را شسته و یک ربع قبل نم کنید

داخل یک قابلمه بزرگ طوری آب بریزید که نصفه بیشتر کوفته ها زیر آب باشد . بعد داخل آب یک سوم پیاز و سیر داغی که داشتیم + رب + ادویه + نمک + زعفران اضافه کرده و روی حرارت گذاشته تا جوش بیاید .






حالا در کاسه ای بزرگ تخم مرغ + گوشت + آرد نخود + پیاز داغ + ادویه و نمک را ریخته و خوب مخلوط میکنیم .









بعد لپه و برنج پخته شده + سبزی را هم افزوده و خوب ورز داده تا چسبندگی پیدا کند .










حالا به اندازه یک پرتقال از مواد برداشته ، وسط آن حالت گود کرده و 2 تا 3 عدد آلو داخل آن گذاشته و دوباره آن را بصورت گلوله در آورده و داخل سس که در حال جوشیدن است میگذاریم .









یادتان باشد که فقط یک ردیف کوفته در قابلمه بچینید و روی هم نگذارید . اندازه کوفته را هم به دلخواه میتوانید کوچک و بزرگ کنید . وقتی همه را درست کردید سر قابلمه را گذاشته تا با حرارت کم بپزد و آب سس کم شود (بعنوان آبگوشت) یا خیلی کم و غلیظ شود . نوش جان




برچسب‌ها: آشپزی،کوفته،غذای ایرانی،


تاريخ : جمعه 5 تير 1394 | 15:05 | نویسنده : عذرا |
.: Weblog Themes By SlideTheme :.