تبلیغات X

امارگیر وبلاگامارگیر سایتتقویم و ساعت

مشاهده آمار وبسایت
تلویزیون سامسونگ
خودرو بر
حفاظ شاخ گوزنی
آتلیه بارداری
آموزشگاه عکاسی
اخذ ویزا از اوج درنا
وکیل در کرج
مشاوره حقوقی
دمنوش کرن بری
خدمات پرداخت ارزی
دانلود نمونه پروپوزال
پشتیبانی سایت وردپرس
دمنوش بوقناق
درج آگهی رایگان
فروشگاه های اینترنتی
hp6420 اپیلاتور فیلیپس مدل
خرید اتو مو
ادکلن ساندرا مردانه
بل جاردین
ادکلن شیخ 70
ادکلن نانسی صورتی
خريد ژل ابرو
کریولاین
ادکلن ایفوریا
خرید قیچی
فروشگاه آنلاین
ادکلن جگوار آبی
جگوار آبی
ادکلن دیزل
ادکلن 212 طلایی
ریمل اترنتی
خرید ادکلن لالیک
کرم پودر مک
نایت ویش
lv9 ماشین ریش تراش پاناسونیک
سهام حامی
آترین بلاگ
بلاگ
اخذ رتبه
طراحی سایت آمل
خرید آپارتمان در اندیشه
خودروبر
قیمت آیفون
تعمیر گیربکس اتوماتیک
دستگاه تولید فیلتر هوا
وبلاگ رایگان راه اندازی کسب و کار اینترنتی
buy bitfury asic
buy grn1 miner
خرید دستگاه ماینر
ترمووود




تبلیغات X




دسر

آشپزی از اینجا تا آنجا با عذرا

Cooking from here to there with Azra

دسر

<-PostAuthor->
آشپزی از اینجا تا آنجا با عذرا Cooking from here to there with Azra

دسر

کرم کارامل ( بدون فر )










مواد لازم کارامل :



شکر : 4 قاشق غذاخوری ( 100 گرم )


آب : 4 قاشق غذاخوری



مواد لازم کرم :



شیر : 1 لیوان ( 250 میلی لیتر )


شکر : 5 قاشق غ ( 125 گرم )


تخم مرغ : 2 عدد


وانیل : 1 قاشق مرباخوری مایع یا نوک قاشق چایخوری وانیل شکری



طرز تهیه :



4 قاشق شکر + 2 قاشق آب را در ظرفی ریخته و روی حرارت کم گذاشته تا شکر ذوب شده و کارامل شود . بعد آنرا داخل ظرفهایی که از قبل آماده کردیم میریزیم .(3 الی 4 ظرف )






شیر + 5 قاشق شکر را روی حرارت گذاشته تا جوش بیاد و بمحض جوش آمدن از روی حرارت بر میداریم . تخم مرغ و وانیل را در ظرفی با همزن دستی هم میزنیم تا سفیده و زرده و وانیل با هم مخلوط شوند . ( نیاز به هم زدن زیاد ندارد )



بعد شیر را همانطور داغ روی تخم مرغ ریخته و در حال ریختن هم میزنیم . حالا آنرا از صافی (الک) رد میکنیم . و بعد مایع داخل فنجان یا پیاله هایی که کارامل را قبلا در آنها ریختیم میریزیم . روی ظرفها را با فویل میپوشانیم بطوریکه به هیچ عنوان آب یا بخار وارد آنها نشود .

داخل یک قابلمه یا ماهی تابه حدود 3 سانت آب ریخته و آنرا بجوش میاوریم . حرارت را کم کرده و چند لایه دستمال آشپزخانه (کاغذی) کف آن پهن کرده و ظرفها را در آن میگذاریم سر قابلمه را بسته و برای مدت 20 دقیقه روی حرارت کم گذاشته تا بپزد .







بعد از 20 دقیقه ظرفها را از داخل آب در آورده میگذایم سرد شود و بعد برای حداقل 4 ساعت آنها را در یخچال استراحت میدهیم تا جا بیفتد. برای بیرون آوردن دورآنرا با یک کارد کوچک باز کرده و یک پیشدستی وارونه روی آن گذاشته و آنرا بر گردانید . نوش جان

بعد با نوک یک کارد دور کرم را از ظرف جدا میکنیم و یک پیشدستی روی آن وارانه گذاشته و آنرا برمیگردانیم . نوش جان


برچسب‌ها: دسر،کرم کارامل،کرم کارامل بدون فر


تاريخ : جمعه 5 تير 1394 | 15:17 | نویسنده : عذرا |
.: Weblog Themes By SlideTheme :.