تبلیغات X

امارگیر وبلاگامارگیر سایتتقویم و ساعت

مشاهده آمار وبسایت
تلویزیون سامسونگ
خودرو بر
حفاظ شاخ گوزنی
آتلیه بارداری
آموزشگاه عکاسی
اخذ ویزا از اوج درنا
وکیل در کرج
مشاوره حقوقی
دمنوش کرن بری
خدمات پرداخت ارزی
دانلود نمونه پروپوزال
پشتیبانی سایت وردپرس
دمنوش بوقناق
درج آگهی رایگان
فروشگاه های اینترنتی
hp6420 اپیلاتور فیلیپس مدل
خرید اتو مو
ادکلن ساندرا مردانه
بل جاردین
ادکلن شیخ 70
ادکلن نانسی صورتی
خريد ژل ابرو
کریولاین
ادکلن ایفوریا
خرید قیچی
فروشگاه آنلاین
ادکلن جگوار آبی
جگوار آبی
ادکلن دیزل
ادکلن 212 طلایی
ریمل اترنتی
خرید ادکلن لالیک
کرم پودر مک
نایت ویش
lv9 ماشین ریش تراش پاناسونیک
سهام حامی
آترین بلاگ
بلاگ
اخذ رتبه
طراحی سایت آمل
خرید آپارتمان در اندیشه
خودروبر
قیمت آیفون
تعمیر گیربکس اتوماتیک
دستگاه تولید فیلتر هوا
وبلاگ رایگان راه اندازی کسب و کار اینترنتی
buy bitfury asic
buy grn1 miner
خرید دستگاه ماینر
ترمووود




تبلیغات X




آشپزی

آشپزی از اینجا تا آنجا با عذرا

Cooking from here to there with Azra

آشپزی

<-PostAuthor->
آشپزی از اینجا تا آنجا با عذرا Cooking from here to there with Azra

آشپزی

دلمه سیرابی








مواد لازم :



سیرابی گوسفند : 1 عدد ، تکه هایی با ابعاد 10 تا 15 سانت برش بزنید



پیاز : 1 عدد خرد شده – 1 عدد تکه شده


سیر : 2 حبه خرد شده


برنج : 1 پیمانه خیس شود


سبزیجات معطر ( نعنا – تلخون – گشنیز) : خرد شده 1 پیمانه


گوشت چرخکرده : 200 گرم


لپه : 1 پیمانه خیس شده


رب گوجه فرنگی : 2 قاشق غذاخوری


روغن مقداری


نمک ، فلفل ، ادویه و زردچوبه بمیزان لازم


آب 5 پیمانه





طرز تهیه:



ابتدا پیاز خرد شده را کمی تفت داده ، سیر را نیز افزوده و زردچوبه ،فلفل ، ادویه و نمک هم اضافه میکنیم در ظرفی تمام مواد ( برنج – لپه – گوشت – سبزی – پیازداغ – 1 قاشق رب و مقداری نمک و فلفل ) را با هم مخلوط کرده بعد سیرابی ها را یکی یکی داخل بشقابی گذاشته و از مواد یک قاشق پر وسط آن گذاشته و ابتدا دو طرف چپ و راست را بر گردانید . سپس بالا و پایین سیرابی را روی هم آورده و دلمه سیرابی را به این ترتیب پیچیده و با خلال دندان یا نخ و سوزن آنرا بست می یزنیم .


دلمه ها را کف قابلمه چیده و روی آن پیازی که چند تکه کردیم – ادویه ، نمک ، فلفل و زردچوبه – 1 قاشق رب و 5 لیوان آب ریخته و روی حرارت میگذاریم . وقتی جوش آمد حرارت را کم کرده تا برای 3 تا 4 ساعت سیرابی بپزد . میتوانید بدون استفاده از رب هم بپزید .




برچسب‌ها: آشپزی،دلمه،دلمه سیرابی


تاريخ : جمعه 5 تير 1394 | 15:39 | نویسنده : عذرا |
.: Weblog Themes By SlideTheme :.