تبلیغات X

امارگیر وبلاگامارگیر سایتتقویم و ساعت

مشاهده آمار وبسایت
تلویزیون سامسونگ
خودرو بر
حفاظ شاخ گوزنی
آتلیه بارداری
آموزشگاه عکاسی
اخذ ویزا از اوج درنا
وکیل در کرج
مشاوره حقوقی
دمنوش کرن بری
خدمات پرداخت ارزی
دانلود نمونه پروپوزال
پشتیبانی سایت وردپرس
دمنوش بوقناق
درج آگهی رایگان
فروشگاه های اینترنتی
hp6420 اپیلاتور فیلیپس مدل
خرید اتو مو
ادکلن ساندرا مردانه
بل جاردین
ادکلن شیخ 70
ادکلن نانسی صورتی
خريد ژل ابرو
کریولاین
ادکلن ایفوریا
خرید قیچی
فروشگاه آنلاین
ادکلن جگوار آبی
جگوار آبی
ادکلن دیزل
ادکلن 212 طلایی
ریمل اترنتی
خرید ادکلن لالیک
کرم پودر مک
نایت ویش
lv9 ماشین ریش تراش پاناسونیک
سهام حامی
آترین بلاگ
بلاگ
اخذ رتبه
طراحی سایت آمل
خرید آپارتمان در اندیشه
خودروبر
قیمت آیفون
تعمیر گیربکس اتوماتیک
دستگاه تولید فیلتر هوا
وبلاگ رایگان راه اندازی کسب و کار اینترنتی
buy bitfury asic
buy grn1 miner
خرید دستگاه ماینر
ترمووود




تبلیغات X




آشپزی

آشپزی از اینجا تا آنجا با عذرا

Cooking from here to there with Azra

آشپزی

<-PostAuthor->
آشپزی از اینجا تا آنجا با عذرا Cooking from here to there with Azra

آشپزی










مواد لازم :



ماکارونی فرمی : 500 گرم


گوشت گوساله یا گوسفند : 300 گرم ، قیمه ای خرد شود


پیاز : 1 عدد بزرگ ، نگینی خرد شود


سیر : 3 حبه ، خرد شود


جعفری خرد شده : 4 قاشق پر


نعنا خرد شده : 1 قاشق پر


رب گوجه فرنگی : 3 قاشق پر


سیب زمینی : 2 عدد متوسط


ادویه پلویی : 1 قاشق مربا خوری


نمک ، فلفل سیاه و قرمز ، زرد چوبه : بمیزان لازم


روغن


آب : نصف لیوان برای سس



طرز تهیه :



در یک قابلمه ( ترجیحا نچسب ) از نصف بیشتر آب ریخته و جوش آورده بعد ماکارونی را بهمراه کمی نمک به آن اضافه و برای 7 الی 10 دقیقه میپزیم . ( ماکارونی بسته به نوع و کیفیت آن نیاز به زمان پخت دارد ) بعد آنرا در صافی ریخته ، قابلمه را شسته و کمی روغن ته آن ریخته و سیب زمینی حلقه ای شده را کف آن میچینیم .







پیاز را در تابه باکمی روغن تفت داده و سیر را اضافه میکنیم . سیر هم کمی طلایی شود . حالا ادویه پلویی و فلفل و زرد چوبه را میافزاییم ( وقتی ادویه برای چند ثانیه تفت بخورد عطرش آزاد شده و خوش طعم تر میشود ) بلافاصله گوشت را اضافه میکنیم . و گوشت را نیز کمی تفت داده ، حالا رب و سبزیجات را اضافه میکنیم + نصف لیوان آب . حرارت را کم میکنیم سر تابه را میبندیم تا آب سس کشیده شود و سس جا بیفتد . حالا مقدار لازم نمک ریخته و سس را از روی حرارت بر میداریم .

ماکارونی را روی سیب زمینی داخل قابلمه میریزیم و سس را هم روی ماکارونی . مقدار کمی آب روی آن ریخته و سر آن را میبندیم و 2 دقیقه روی حرارت زیاد گذاشته و بعد حرارت را کم میکنیم تا ماکارونی دم بکشد .( میتوانیم ماکارونی و سس را لایه لایه در چند نوبت روی هم بریزیم )






برچسب‌ها: آشپزی،ماکارونی،


تاريخ : جمعه 5 تير 1394 | 15:57 | نویسنده : عذرا |
.: Weblog Themes By SlideTheme :.