تبلیغات X

امارگیر وبلاگامارگیر سایتتقویم و ساعت

مشاهده آمار وبسایت
تلویزیون سامسونگ
خودرو بر
حفاظ شاخ گوزنی
آتلیه بارداری
آموزشگاه عکاسی
اخذ ویزا از اوج درنا
وکیل در کرج
مشاوره حقوقی
دمنوش کرن بری
خدمات پرداخت ارزی
دانلود نمونه پروپوزال
پشتیبانی سایت وردپرس
دمنوش بوقناق
درج آگهی رایگان
فروشگاه های اینترنتی
hp6420 اپیلاتور فیلیپس مدل
خرید اتو مو
ادکلن ساندرا مردانه
بل جاردین
ادکلن شیخ 70
ادکلن نانسی صورتی
خريد ژل ابرو
کریولاین
ادکلن ایفوریا
خرید قیچی
فروشگاه آنلاین
ادکلن جگوار آبی
جگوار آبی
ادکلن دیزل
ادکلن 212 طلایی
ریمل اترنتی
خرید ادکلن لالیک
کرم پودر مک
نایت ویش
lv9 ماشین ریش تراش پاناسونیک
سهام حامی
آترین بلاگ
بلاگ
اخذ رتبه
طراحی سایت آمل
خرید آپارتمان در اندیشه
خودروبر
قیمت آیفون
تعمیر گیربکس اتوماتیک
دستگاه تولید فیلتر هوا
وبلاگ رایگان راه اندازی کسب و کار اینترنتی
buy bitfury asic
buy grn1 miner
خرید دستگاه ماینر
ترمووود




تبلیغات X




آشپزی

آشپزی از اینجا تا آنجا با عذرا

Cooking from here to there with Azra

آشپزی

<-PostAuthor->
آشپزی از اینجا تا آنجا با عذرا Cooking from here to there with Azra

آشپزی

حلیم مرغ






مواد لازم :





مرغ یا بوقلمون یا گوشت قرمز : 700 گرم


گندم پوست گرفته یا بلغور : 2 پیمانه


کره یا روغن : 100 گرم


نمک : بمیزان دلخواه


دارچین مقداری



طرز تهیه :



بلغور را شسته و برای بیشتر از 8 ساعت نم کنید . گوشت یا مرغ + بلغور نم شده را با مقداری آب روی حرارت گذاشته ، بعد از جوشیدن شعله را کم کرده و حدود 3 ساعت با حرارت ملایم حلیم را میپزیم . مواظب باشید که ته نگیره و هر وقت لازم بود هم بزنید . وقتی گوشت کاملا پخت اگر استخوان داشت استخوانها را از گوشت جدا میکنیم .






و دوباره آنها را در قابلمه میریزیم . خوب بعد از اینکه حلیم در حال سفت شدن بود نمک و کره را اضافه و وقتی که به غلظت لازم رسید میتوانید آنرا در مخلوط کن یا غذاساز ریخته تا صاف و یکدست شود .






بعد از اینکه غذا پخت و آنرا درون ظرفی کشیدید روی آن کره ذوب شده و دارچین و همینطور اگر با شکر میخورید شکر هم بریزید . نوش جان





برچسب‌ها: آشپزی،حلیم،حلیم مرغ،انواع سوپ و آش


تاريخ : جمعه 5 تير 1394 | 16:07 | نویسنده : عذرا |
.: Weblog Themes By SlideTheme :.